Haberler

Öğrencilerden Örnek Davranışlar

Abone Ol

Çamlıca Ticaret Odası İmam Hatip Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası programları çerçevesinde Yunus Emre Devlet Hastanesine giderek hastaları ziyaret etti.

Çamlıca Ticaret Odası İmam Hatip Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası programları çerçevesinde Yunus Emre Devlet Hastanesine giderek hastaları ziyaret etti.

Kur'an-i Kerim öğretmenleri Nursen Yeşilyurt nezaretinde gül vererek hastaları ziyaret eden öğrenciler, duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Hastane yönetimi üyeleri, öğrencilerin bu örnek davranışlarını takdir ederek, hastalara moral oldukları için teşekkür etti. İmam Hatip öğrencileri hastane ziyaretinin ardından bölge esnafını ziyaret ederek esnafa gül takdim etti ve Kutlu Doğum Haftalarını kutladı.

Bir başka grup ise Tepebaşı Camisi önünde cemaat ve vatandaşlara "Bana Bir Hadis Söyle Sana Pilav Vereyim" projesi kapsamında bir masada vatandaşlara hadis öğretildi ve bir masada Kutlu Doğum pilavı ikram edildi. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği pilav ikramında insanların yüzünün güldüğü, öğrencilerin halkla kaynaştığı gözlemlendi.

Okul Müdürü Fatih Güngör, "Kutlu Doğum programları artık salonlara hapsedilmemeli, meydanlarda, sokaklarda, alış veriş merkezlerinde halkla iç içe olmalı. Bu hem öğrencilerimizin sosyo-kültürel gelişimlerine katkı sağlıyor, hem de onlarda unutulmayacak anıların oluşmasına vesile oluyor" şeklinde konuştu.

Çamlıca Ticaret Odası İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, açılışını İl Müftüsü Niyazi Ersoy'un açılışını yaptığı 3 boyutlu hadis sergisiyle farklı bir uygulamaya da imza atarak ilgi çekmeyi başardılar. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşilyurt Çamlıca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title