Haberler

Öğretmen ve Öğrenciler Kapı Kapı Aşure Dağıttı

Abone Ol

Muharrem ayı dolayısıyla Kula Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi’nde geleneksel aşure etkinliği düzenlendi.

Muharrem ayı dolayısıyla Kula Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi'nde geleneksel aşure etkinliği düzenlendi. Okulda gerçekleştirilen aşure ikramının ardından öğretmenler ve öğrenciler tarafından okul çevresindeki evlere de aşure ikram edildi.

Kula Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi okul idaresi, okul aile birliği başkanlığı ve okul öğretmenleri tarafından düzenlenen aşure programına Kula İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sabahattin Öner, Ethem Dağlı, Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Özkan, Hayırsever İş Adamı Selim Palanduz, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi Okul Müdürü Abdullah Akkaya, okul aile birliği, okul idaresi ve öğretmenlerin katkılarıyla aşure dağıtımını yaptıklarını söyleyerek, "Muharrem ayı dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz aşure dağıtım etkinliğinde emeği geçen okul aile birliği, okul idaresi, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Okulun yapılmasında emeği geçen hayırsever İş Adamı Selim Palanduz ise, " Okul olarak geleneksel hale getirdiğimiz aşure dağıtımını bu sene de düzenledik. Bizi bugünde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Bundan sonraki yıllarda da aşure dağıtımı yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Düzenlenen aşure dağıtım etkinliğinde, okul müdürü Abdullah Akkaya, okul öğretmenleri ve öğrenciler, okulun çevresinde bulunan evleri kapı kapı dolaşarak aşure ikram etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Akkaya Hakan Özkan Kula Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title