Haberler

"Öğretmenler Türkiye'nin Geleceği İçin Çok Önemli"

Abone Ol

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora, ikinci kez başkanlık koltuğuna oturduktan sonra TOBB Yönetim Kurulu üyeliğine seçilme başarısı gösteren Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile Samsun TSO Meclis Başkanlığı'na seçilen Muharrem Durmuşoğlu'nu hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cora, Durmuşoğlu ve Murzioğlu'na yeni görev dönemlerinde ekip arkadaşlarıyla birlikte başarılı çalışmalar temenni etti. Cora ayrıca, yürüttükleri çalışmalar ve projeler hakkında Durmuşoğlu ve Murzioğlu'na bilgi verdi.

Dünyada daha fazla sözü geçen, büyük bir güç olma yolunda hızla ilerleyen Türkiye'nin geleceği için öğretmenlerin öneminin büyük olduğunu belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Yeni eğitim ve öğretim yılının herkese hayırlı olsun. Ulu Önder Atatürk'ün belirlemiş olduğu ülkeyi çağdaş uygarlık düzeyine çıkarma hedefinin gerçekleştirilmesinde sadece sizlere değil, toplumun her kesimine önemli görevler düşüyor" dedi.

İnsana yapılan yatırımın, en büyük yatırım olduğunu ifade eden Başkan Murzioğlu, "TSO olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve her fırsatta eğitime elimizden gelen maddi ve manevi katkıyı gösteriyoruz. Üzerlerimizdeki emek ve hakları çok fazla olan öğretmenlerimiz, gelecek nesillerin mimarı, gelecekteki ülke fotoğrafının hazırlayıcısıdır. İnsanı en ideal bir şekilde biçimlendirmek, dolaysıyla geleceği inşa etmek çok çok kutsal bir görevdir. Her gün değişen ve gelişen dünyada Türk milletinin yaşaması ve daha güçlü hale gelmesi öğretmenlerimizin çaba ve çalışmalarıyla doğrudan ilişkilidir" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Zeki Murzioğlu Mustafa Cora Türkiye Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title