Haberler

Okan Özsu, CHP Aday Adaylığı Baş Vurusunu Yaptı

Abone Ol

Muğla’nın Bodrum ilçesinden milletvekili aday adayı olan Okan Özsu Ankara’ya giderek Cumhuriyet Halk Partisinden resmi müracaatını yaptı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinden milletvekili aday adayı olan Okan Özsu Ankara'ya giderek Cumhuriyet Halk Partisinden resmi müracaatını yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili aday adayı Okan Özsu Çarşamba günü saat 12: 30'da bir basın toplantısı düzenleyerek partililerle ve tüm Bodrumlularla ilçe binasında bir araya gelecek. Özsu, 'mutlu aile huzurlu ve gelişmiş toplum demokratik ve laik ülke için çalışmaya devam' sloganı ile yola çıkacağını açıkladı. Özsu İlçe teşkilatından yıllarca görev aldığı ve bir dönem ise CHP Bodrum ilçe başkanlığı yaptı. Genç milletvekili aday adayı Okan Özsu tüm mesaisini Muğla için Bodrum için harcayacağını da açıkladı.

Genel Merkeze giden Özsu resmi müracaatının ardından CHP genel başkan yardımcıları, bir çok milletvekili ve partililerle Türkiye ve Muğla gündemini değerlendirdiler. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Okan Özsu Bodrum Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title