Haberler

Okullararası Yıldız Erkekler Futbol İl Birinciliği

Abone Ol

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttükleri “Ortaokullar arası Yıldız Erkeklerde Futbol İl Birinciliği" tamamlandı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttükleri "Ortaokullar arası Yıldız Erkeklerde Futbol İl Birinciliği" tamamlandı.

Gündüz Tekin Onay tesislerinde yapılan Okullararası Yıldız erkekler Futbol karşılaşmalarına toplam 80 okul katıldı. Hayli çekişmeli gecen müsabakalar sonucunda final karşılaşmasını Ceyhan Pamukeli Ortaokulu ile Nuri Zeki Has Ortaokulu yaptı. Pamukeli Ortaokulu, Nuri Zeki Has Ortaokulunu 4-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvada birinci olan Ceyhan Pamukeli Ortaokulu'na Okul Müdürü Ahmet Kaya, ikinci olan Nuri Zeki Has Ortaokulu'na Müdür Yardımcısı Zafer Oğuz, üçüncü olan Nuri Zeki Has Ortaokul Müdürü Ertunç Tansuğ ile dördüncü olan Dedekorkut Ortaokulu'na Müdür Yardımcısı İbrahim Kılıç tarafından verildi.

Bu arada, dereceye giren takımlar, "Okullararası Yıldız Erkekler Türkiye Grup Birinciliği"nde Adana'yı temsil edecekler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ceyhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title