Haberler

Okulun Şahları Belli Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy 75. Yıl Ortaokulu'nda kültür ve spor faaliyetleri kapsamında düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy 75. Yıl Ortaokulu'nda kültür ve spor faaliyetleri kapsamında düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.

30-31 Aralık tarihleri arasında Çerkezköy 75. Yıl Ortaokulu'nda gerçekleştirilen Minikler Turnuvasında 4-5-6'ıncı sınıflardan 42 öğrenci ter döktü. Müdür Başyardımcısı Yüksel Arıcı ve Fen ve Teknoloji Öğretmeni Özay Selvi'nin koordinatörlüğünde yapılan turnuvalarda eşleşmeler İsviçre stiline göre yapıldı. Oynan müsabakaların ardından 7 ve 8'inci sınıflar kategorisinde Deniz Yalçın birinci, Onur Alageyik ikinci, Yasin Bayraktar üçüncü, Emre Berk Doğramacı dördüncü ve Enes Ayhan ise beşinci oldu. Öte yandan 4-5-6'ıncı sınıflar kategorisinde ise büyük çekişme yaşandı. Oynanan mücadelelerin ardından Ramazan Çay birinci, Şeyma Şen ikinci, Ramazan Atasoy üçüncü, Eren Öngören dördüncü ve Harun Çorak ise beşinci oldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksel Arıcı Çerkezköy Tekirdağ İsviçre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title