Haberler

Olaylı Maç Sonrası Bismil Belediyespor Yönetimi ve Taraftarından İddialara Yanıt

Abone Ol

Süper Amatör Ligi'nin 9.haftasında oynanan Bismil Belediyespor, Diyarbakır 1968 spor maçında taraftarlar ile futbolcular arasında gerginlik yaşanmış ve istenmeyen olayların meydana gelmesinin ardından ortaya atılan iddialara Bismil Belediyespor...

Süper Amatör Ligi'nin 9. haftasında oynanan Bismil Belediye spor, Diyarbakır 1968 spor maçında taraftarlar ile futbolcular arasında gerginlik yaşanmış ve istenmeyen olayların meydana gelmesinin ardından ortaya atılan iddialara Bismil Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Seçkin Yılmaz ve taraftarlarından yanıt geldi.

Bismil Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Seçkin Yılmaz, takımlarının suçlu gösterilmesine tepki gösterdi. Yılmaz, "Bazı basın yayın organlarında bizim takım suçlu gösterildi, çeşitli iftiralar atıldı ve iş siyasi bir noktaya çekildi. Biz bunlardan çok futbolun konuşulmasını arzu ediyoruz. Maç devam ederken bir futbolcumız keyfi bir şekilde kırmızı karttan atılıyor ve maçın 88. dakikasında Diyarbakır1968 spor lehine verilen penaltı kararından sonra ise bizim teknik heyet ve taraftar grubumuz haklı olarak tepkisini gösteriyor. Fakat olayı alevlendiren şey ise rakip takımdan bir futbolcunun bizim taraftarların yanına kadar gelerek telleri tekmelemesi ve taraftarımıza ağza alınmayacak küfürler etmesi oldu. Bundan sonra olaylar daha da ileri gitti ve polis taraftarlara müdahale etmeye başladı" dedi.

Suçlamaları kesinlikle kabul etmediklerini belirten Bismil Belediyespor taraftar grubundan Mehmet Aydın ise rakip takımın bir futbolcusunun bu olayların başlamasına neden olduğunu söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seçkin Yılmaz Diyarbakır Bismil Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title