Haberler

Ölüm Virajı Tarih Olacak

Abone Ol

Tokat-Niksar karayolunda yapılan duble yol çalışmaları ile ‘ölüm virajı’ olarak bilinen Dönekse Kavşağı’nda yol güzergahının değişmesi ile sorunun tamamen ortadan kaldırılması planlanıyor.

Tokat- Niksar karayolunda yapılan duble yol çalışmaları ile 'ölüm virajı' olarak bilinen Dönekse Kavşağı'nda yol güzergahının değişmesi ile sorunun tamamen ortadan kaldırılması planlanıyor.

Tokat'ı Erbaa, Niksar, Reşadiye ve Başçiftlik ilçelerine bağlayan, ayrıca Niksar-Ünye-Akkuş-Ordu üzerinden Karadeniz'e bağlantısı olan karayolunda çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Karadeniz'in İç Anadolu'ya bağlantısına önemli derecede alternatif olması beklenen yol çalışmalarının birinci etabında 49 kilometrelik yolda çalışma yapılacak. Yol şartlarının iyileştirilmesi ile birlikte kazalarının minimuma inerken, özellikle birçok ölümlü ve yaralamalı kazanın yaşandığı Dönekse Kavşağı'nda yol güzergahının değiştirilerek sorunun tamamen çözülmesi hedefleniyor. Sarıyaprak mevkisi ve Dökse Virajı tamamen kaldırılarak, yolun Yağmurlu köyünden tepeye çıkmadan ana yola bağlanması planlanıyor. Duble yol çalışmaları kapsamında 15 kilometrelik kısımda (menfez, su yapı geçişleri, köprü) tamamlanırken, ana yol güzergahında da çalışma başlatıldı. Yazıbaşı köyü girişi ile Gökdere köyüne kadar olan bölümde iş makineleri tarafından yeni yol güzergahında çalışma başlatıldı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Niksar Erbaa Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

ali:

14 yıldır aynı kandırmaca

Yanıtla00
Adınızı Yazın:

Tokat-Niksar karayolu senelerce yapıldı, yapılıyor diye söylenegeldi. Niksar çok eski tarihi, çok güzel çoğrafi konumu ve daha birçok güzel güzide özelliklerine rağmen teknoloji asrında köy olma yolunda ilerliyor. Halbuki seneler önce ''il'' olma yolunda yarış yapmakta idi. Erbaa ile kıyas bile yapılamaz, kanaatindeyim. Yöredeki yetkililerimizin ne kadar samimi ve gayretli olduğu söylenilecektir sanırım.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title