Haberler

Ordu'da "Kar" Toplantısı

Abone Ol

Tüm yurtta olduğu gibi Ordu’da de etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Vali Kenan Çiftçi başkanlığında bir toplantı yapılarak bazı tedbir ve kararlar alındı.

Tüm yurtta olduğu gibi Ordu'da de etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Vali Kenan Çiftçi başkanlığında bir toplantı yapılarak bazı tedbir ve kararlar alındı.

İl Jandarma Komutanı Albay Şeref Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, Vali Yardımcısı Halil Karbuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Engin Avcı, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Işık'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantı sonrasında bir değerlendirme yapan Vali Kenan Çiftçi, yoğun kar yağışının devam ettiği Ordu ili genelinde Ünye ve Fatsa ilçe merkezlerindeki okullar hariç, köy okulları, Altınordu ve diğer ilçelerde yarın eğitim-öğretime ara verildiğini söyledi.

Vali Kenan Çiftçi, olumsuz hava koşullarının, yaşamı olumsuz yönde etkilemesi nedeniyle, yarın engelli ve hamilelerin idari izinli sayılacağını ifade etti.

Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açma çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Vali Çiftçi, İl Özel İdaresi'nin 76 ekip ve 102 iş makinesi ile bugün saat 16.00 itibariyle 156 köyün yolunu açtığını, halen 280 köy yolunu ulaşıma açma çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Kırmacı Kenan Çiftçi Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title