Haberler

Ordu'da Vefat Eden Gazeteciler Anıldı

Abone Ol

Ordu'da ocak ayı içinde vefat eden gazeteciler mezarları başında anıldı.

Ordu'da ocak ayı içinde vefat eden gazeteciler mezarları başında anıldı.

Vali Yardımcısı İsa Bolat, İl Garnizon Komutanı Albay Şeref Çakmak, Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, daire müdürleri, Ordu'da bulunan basın kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile çok sayıda gazetecinin katıldığı anma programında, merhum gazetecilerin mezarları ziyaret edilerek dua okundu.

Vali Yardımcısı İsa Bolat, burada yaptığı konuşmada, mezarları başında bugün anılan gazetecilerin geçmişte Ordu'ya çok büyük katkıları olduğunu söyledi.

Ordu'ya yapılan birçok hizmetin daha önce hayatlarını kaybeden gazeteciler tarafından gündeme getirildiğini ifade eden Bolat, "Bugün Ordu'da yapılan bir çok hizmet merhum gazetecilerimizin zamanında yazdıkları yazılardan dolayı hayata geçiyor. Bizler de tekrar onlara yazdıkları yazılar ve söylemleriyle ilimizin gelişmesine ve kalkınmasına destek verdikleri için teşekkür ediyoruz. Ruhları şad olsun" dedi.

Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın ise her ocak ayında yaptıkları anma programında kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiklerini belirterek, "Gazeteci büyüklerimizi her yıl anmaya devam edeceğiz. Onları unutmayacağız ve unutturmayacağız" diye konuştu. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Hakan Kırmacı Karadağ Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title