Haberler

Ordulum Dergisi, 41. Sayısını Özel Bir Gece ile Kutladı

Abone Ol

Ordu'da aylık olarak okuyucularıyla buluşan Ordulum Dergisi, 41. sayını özel bir gece ile kutladı.

Ordu'da aylık olarak okuyucularıyla buluşan Ordulum Dergisi, 41. sayını özel bir gece ile kutladı.

Ordu'da bir otelde düzenlenen geceye eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, Ordu Vali Yardımcısı Engin Avcı, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkcı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen, OTSO Meclis Başkanı Ufuk Ünal, derginin sahibi Figen Çakmak, genel yayın yönetmeni Turgay Çakmak, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen gecede açılış konuşmasını yapan dergi sahibi Figen Çakmak, 41. sayıyı çıkartmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, "Her ay düzenli olarak çıkardığımız Ordulum Dergisi'nin 41. sayısını okurlarımız ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ordulum Dergisi yayın kurulunu oluşturan arkadaşlarımız ile birlikte 3.5 yılı aşkın özverili çalışmanın sonucu ulaştığımız 41. sayımız nedeniyle bir etkinlik düzenlenmesini için karar aldık. Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

"Ordulum Dergisi bir haber dergisidir" diyen Çakmak, "İçerik olarak sağlık, sanat, spor, politika ve eğitim haberlerine ağırlık verilmektedir. Ordulum Dergisi bilindiği üzere haberci gazetesi bünyesinde yayın hayatına başlamıştır. Ancak bundan sonra okurlarımızın da önerileri doğrultusunda bağımsız habercilik anlayışı ile yoluna tek başına devam edecektir" şeklinde konuştu.

Açılış konuşmasının ardından konuklar Karadeniz'in önemli seslerinden Kaptan Yılmaz ile saatlerce gönüllerince eğlendiler.

41. sayının pastası ise eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından 'hayırlı olsun' dilekleri ile kesildikten sonra eğlence kaldığı yerden gece geç saatlere kadar sürdü. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İdris Naim Şahin Hüseyin Akyol Ak Parti Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title