Haberler

Orman Bölge Müdürlüğü Mezarlıkta Fidan Dağıttı

Güncelleme:
Abone Ol

Kurban Bayramı öncesinde Zonguldak'ta mezarlıklarda fidan dağıtımı gerçekleştirildi.

Kurban Bayramı öncesinde Zonguldak'ta mezarlıklarda fidan dağıtımı gerçekleştirildi.

Zonguldak Belediyesi Asri Mezarlık önünde Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Mezarlıklarda dikilmek üzere mavi selvi fidanı dağıttıklarını belirten Orman Bölge Müdürü Musa Çelebi ise şöyle dedi:

"Bizim şu anda Zonguldak orman Bölge Müdürlüğü olarak 9 orman işletme müdürlüğümüz olarak şu saat itibariyle tüm işletme müdürlükleri farklı mezarlıklarda fidan dağıtımı yapmaktadır. Bölge Müdürlüğü bazında 16 bin adet fidanımızı bu gün dağıttık. Burada da 1600 adet fidan dağıtacağız. Daha çok halkımızın mezarlıkta dikmek istediği mavi selvi, mezarlık haricinde vatandaşlarımızın bahçelerine dikmeleri için ıhlamur getirdik. Fidanlarımız bitinceye kadar vatandaşlarımıza dağıtımı bitireceğiz. Bu sene ciddi manada diğer kamu kuruluşlarında olduğu gibi mezarlıklarda da ağaçlandırma çalışmalarını yapacağız. Okul bahçelerimizde bayramdan sonra dikim kampanyasını devam ettireceğiz. Üniversite kampüslerinde de çalışmalarımız devam ediyor. Yol kenarlarında dikim çalışmaları başlayacak. Karayollarının çalışmalarının tamamlandığı yerlerde oranın ağaçlandırmasını biz üstleneceğiz. Mart sonuna kadar bütün ekiplerimizle ağaçlandırmayı ön plana alacağız." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Musa Çelebi Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title