Haberler

Orman Gözetleme Kulesine Ziyaret

Güncelleme:
Abone Ol

Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, Karasivri yangın gözetleme kulesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, Karasivri yangın gözetleme kulesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Eryiğit, bölge müdürlüğüne bağlı 35 yangın gözetleme kulesinin olduğunu söyledi.

Altıntaş Orman İşletme Şefliğine ait Karasivri gözetleme kulesini ziyaret eden Eryiğit, "Karasivri gözetleme kulemiz bin 634 rakımlı, oldukça geniş bir alanı rasat edebilen bir mevkide. Bu kulelerimizde 2'şer kişi 7 gün 24 saat ormanları gözetlemektedir" dedi.

Gözetleme kulelerinde görev yapmanın zor ve meşakkatli bir iş olduğunu ifade eden Eryiğit, "Buradaki kardeşlerimiz, bu görevi içlerinde duydukları orman aşkından yapıyorlar. Gözetleme kulesinde görev yapmak orman aşkıyla mümkündür. Evlerinden uzak, zor şartlarda, insanların yaşamadığı, kimsenin bulunmadığı bu tepelerde, çıkması muhtemel orman yangınlarında ilk gözetlemeyi ve muhabereyi sağlayan arkadaşlarımızdır" diye konuştu.

Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, daha sonra kamera ile izleme imkanı olan kulede incelemelerde bulunarak görevlilere işlerinde kolaylıklar diledi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kenan Eryiğit Altıntaş Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title