Haberler

Gökbel Köyünde Kardeşlik İftarı

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Gökbel köyünde düzenlenen kardeşlik iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Ortaca İlçesine bağlı Gökbel Köyü'nde düzenlenen kardeşlik iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Ortaca İlçesi'ne bağlı Gökbel Köyü Muhtarlığı Bahçesi'nde ilk defa düzenlenen iftar yemeğinde protokol üyelerinin, siyasilerin, esnaf ve sanayicinin, öğrencinin, din görevlilerinin ve toplumun tüm kesimlerinin buluştu.

İftar programı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra iftar yemeği öncesinde bir konuşma yapan Ortaca İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler; Ramazan ayının kardeşlik, dostluk, rahmet ve mağfiret ayı olduğunu belirtti. İftar sofralarında bir araya gelmenin aradaki kardeşlik bağlarını, birlik ve beraberliği daha da güçlendireceğine değinen Müftü Özler; " Aynı zamanda Ramazan Ayı sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma ayıdır. Bununla birlikte Ramazan ayının her yıl yeniden nazil olan, tazeliğini, sıcaklığını ve geçerliliğini koruyan, kıyamete kadar da koruyacağına inandığımız Kur'an Ayıdır. Bu tür etkinliklere destek veren tüm hayırseverlere ve vatandaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Yenilen iftar yemeğinin ardından din görevlisi Yaşar Akkaya tarafından yapılan dua ile program sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ortaca Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title