Haberler

Osmaniye Belediyesi Bale Kursu Açtı

Abone Ol

Osmaniye Belediyesi'nin sosyal projeleri kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile çocuklar için bale kursu açtı.5-6 ve 7-9 yaş arasındaki çocuklara yönelik düzenlenecek bale kursu için kayıtların başladığı belirtildi.

Osmaniye Belediyesi'nin sosyal projeleri kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile çocuklar için bale kursu açtı.

5-6 ve 7-9 yaş arasındaki çocuklara yönelik düzenlenecek bale kursu için kayıtların başladığı belirtildi.

Konu hakkında bilgi veren Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Azizoğlu, farklı dallarda çocuklar ve yetişkinler için Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa kurslar düzenlediklerini söyledi. Azizoğlu, "Bale kursunu 5-6 ve 7-9 yaş arasında iki kategoride düzenleyeceğiz. Kayıtlar belediye binası 6. katta bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde alınıyor. Kayıtlarda veli izin belgesi, kimlik fotokopisi, fotoğraf ve sağlık raporu gerekiyor. Çocuklarını ücretsiz olan bu kursumuza göndermek isteyen velilerimizi bekliyoruz" dedi. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmaniye Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title