Haberler

Osmanlı Eğitim Ocakları'ndan Köşker'e Ziyaret

Abone Ol

Osmanlı Eğitim Ocakları Kocaeli ve Gebze teşkilatları yöneticileri, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti.

Osmanlı Eğitim Ocakları Kocaeli ve Gebze teşkilatları yöneticileri, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i makamında ziyaret etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Osmanlı Eğitim Ocakları Kocaeli İl Başkanı Fatih Sarman ve Gebze Bölge Başkanı Fahrettin Ekinci ile dernek yöneticilerimi makamında misafir etti. Konuk dernek yöneticileri ile bir süre sohbet eden Başkan Köşker, Osmanlı'nın 600 yıl üç kıtada hüküm sürerek dünya tarihinin en büyük medeniyetlerinden birini inşa ettiğini belirterek, "İlimde, hukukta, yönetimde, teknolojide, ahlakta, farklı dinlere hoşgörüde çok ileri bir düzeye ulaşan Osmanlı tecrübesinden, zengin Osmanlı kültüründen öğreneceğimiz çok şeyler var. Tarihini bilmeyen toplumlar, bugününü anlayamaz, geleceği göremez. Osmanlı Eğitim Ocakları'nın özellikle genç nesile tarih bilinci kazandırma noktasında ilimizde güzel hizmetlere imza atmasını temenni ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Dernek yöneticileri de, Osmanlı kültür, örf ve adetlerini tanıtmak amacıyla çıktıkları yolda özellikle sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetlerine ağırlık vereceklerini belirterek, kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Başkan Köşker'e etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Köşker Gebze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title