Haberler

Osmiad ve Ogiad'tan Başaranhıncal'a Destek

Abone Ol

Çorum'un Osmancık İşadamları Derneği (OSMİAD) ve Osmancık Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde mevcut başkan Çetin Başaranhıncal'ı desteklediklerini açıkladılar.

Çorum'un Osmancık İşadamları Derneği (OSMİAD) ve Osmancık Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde mevcut başkan Çetin Başaranhıncal'ı desteklediklerini açıkladılar.

TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ve meclis üyeleriyle Osmancık ilçesinde bir dizi ziyarette bulunan Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, oda üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. TSO'nun 4 yıllık çalışmaları hakkında oda üyelerine bilgiler veren Başaranhıncal, yeni dönem projeleri hakkında da açıklamada bulundu.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Çorum'u her yönüyle bir bütün olarak ele alarak oda üyeleri ve Çorum adına hizmet etmek ve kentin gelecekteki yerinin daha üst sıralarda olması ve başarısı için çalışacaklarını söyledi.

Özel sektörün en önemli temsilcisi olan Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nın başlıca hedefinin Çorum'un ulusal ve uluslararası rekabet gücünü arttırmak, bölgenin gelişimine katkıda bulunmak olduğunu dile getiren Başaranhıncal, bu hedefe yönelik, 2013 - 2017 döneminde gerçekleştirmeyi planladıkları faaliyetler hakkında oda üyelerini bilgilendirdi.

Yeni bir 4 yıllık görevin başlangıç arifesinde olduklarını açıklayan Başaranhıncal, "Bu dönemde de desteklerinizi bekliyorum. Önceki dönemde Osmancık ilçemize temsilcilik açma sözü verdik. Verdiğimiz sözü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Osmancık bize hiçbir zaman uzak olmadı, özellikle şahsım için söylüyorum. Buraya geldiğim zaman kendi evime gelmiş gibi hissediyorum. Bende bir fahri Osmancıklıyım. Dönem dönem ticari işlerim ve ortaklıklarım oldu" dedi.

En büyük projelerinin TSO yeni hizmet binası olduğunu dile getiren Başarınhcal, "Hizmet binasının bitmesiyle birlikte Çorum'un kongre merkezine kavuşacak. Kongre merkezi ile beraber kongre turizmini öğrenmemiz lazım. Bu projenin içinde özellikle sizlerin bir takım işlerini takip etme adına Çorum'a geldiğimiz zaman oturabileceği, fakstan bilgisayara, telefona kadar misafirini ağırlayabileceği bir mekan yapacağız. Bu bir nebze Çorum Ticaret Odası'nın Osmancık temsilciliği yerine, şimdi Osmancık'ın Çorum'daki temsilciliği olacak, bunun sözünü şimdiden vermek istiyorum"

Makam yerine hizmet için aday olduğunu dile getiren Başaranhıncal, seçimlerin Çorum ve Çorum halkına hayırlı olması için temenni de bulundu.

OSMİAD Başkanı Sakin Bilge ile OGİAD Başkanı Mustafa Çıplak da, seçimlerin hayırlı olması için temennide bulunarak TSO Başkanı Başaranhıncal'a desteklerini açıkladılar. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Karadaş Osmancık Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title