Haberler

Otelciler ve Kahveciler Odası Genel Kurulu Yapıldı

Abone Ol

Erzurum Otelciler ve Kahveciler Odası Genel kurulu yapıldı.

Erzurum Otelciler ve Kahveciler Odası Genel kurulu yapıldı. Başkan Seyfettin Saka tek liste halinde girdiği seçimlerde yeniden başkanlığa getirildi.

Erzurum Düğün Salonu'nda bugün gerçekleştirilen genel kurula 530 kayıtlı delegeden 250'si katıldı. Genel kurula katılan delegelerin tamamının oyunu alan Saka yeniden oda başkanlığına seçildi.

Genel kurulda söz alan Saka, özellikle yaz aylarında cadde üzerinde oluşturulan çay ocaklarına tepki gösterdi. Üyelere desteklerinden dolayı teşekkür eden Saka, otel ve kahvecilerin sorunlarını çözüme kavuşturmak ve ilgili mercilere ulaştırmak için çaba göstereceğini dile getirdi.

Seyfettin Saka'nın Başkanlığa getirildiği Otelciler ve Kahveciler Odası yönetim kurulu üyeliklerine Fehmi Yüksel, Semih Aydın, Hüsnü Karadereli, Selim Çelebi, Sinan Yiğit ve Sadi Ünal, denetim kurulu üyeliklerine ise Mahmut Levent Çolak, Emre Sağsöz ve Musa Köroğlu seçildiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title