Haberler

Otomobil Saklıkent Köprüsünden Uçtu : 4 Yaralı

Abone Ol

Muğla-Antalya sınırındaki Saklıkent kanyonu girişindeki dar köprüden uçan otomobildeki 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Muğla- Antalya sınırındaki Saklıkent kanyonu girişindeki dar köprüden uçan otomobildeki 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Otomobilin uçtuğu yere birkaç metre mesafede bulunan köşklerde tatillerini yapan yerli ve yabancı turistler kazadan kıl payı kurtuldular.

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Kayadibi mahallesi sınırları içerisinde yer alan Saklıkent kanyonu girişinde bulunan ve oldukça dar vaziyetteki köprüden kiraladığı 07 SDU 64 plakalı otomobille geçmeye çalışan 23 yaşındaki Hüseyin Ok, karşıdan bir araç gelince yol vermek isteyince direksiyon hakimiyetini kaybederek yaklaşık 6-7 metre yükseklikten Karaçay'a uçtu. Otomobilin uçtuğu yere birkaç metre mesafedeki köşklerde bulunanlar büyük bir gürültüyü duyunca kısa süreli panik yaşadılar. Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Ayrıca sağlık ekiplerinden yardım istendi.

Kazada sürücü Hüseyin Ok ile ablası Gizem Orhon, kızı Havva Nur Orhon ve Merve Laçin çeşitli yerlerinden yaralandılar. Yaralılar Fethiye Devlet Hastanesi ile Lokman Hekim Esnaf Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kaza ile ilgili soruşturmayı Antalya'nın Kınık jandarma karakol komutanlığı sürdürüyor. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seydikemer Hüseyin Ok Antalya Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

Olay bizimde gözümüzün önünde gerçekleşti, yanlız sürücünün de çok büyük hatası vardı çünkü o yola kadar aracın arkasında seyrettik ve aracı nasıl kullandığını bizzat izledik, aracı sağa aşırı derecede yanaştırıp kullandığı için sürekli toprak yolu eşeledi, belki o köprüde karşıdan gelen araçta suçluydu ancak hüseyin okun sürüşte kendini çok daha fazla eğitmesi şart! Tüm ailesine gelmiş geçmiş olsun.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title