Haberler

Özel Eğitim Bölümü Öğrencilerine Yönelik Etkinlik

Abone Ol

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü’nde okuyan öğretmen adaylarının, “Aile Eğitimi ve Rehberliği” dersi kapsamında özel eğitim gereksinimi olan çocukların aileleri ile bir araya geldiği bir etkinlik düzenlendi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü'nde okuyan öğretmen adaylarının, "Aile Eğitimi ve Rehberliği" dersi kapsamında özel eğitim gereksinimi olan çocukların aileleri ile bir araya geldiği bir etkinlik düzenlendi. Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atilla Cavkaytar'ın da konuk olduğu etkinliğin, Özel Eğitim Bölümü'nde okuyan öğrencilerin; "özel eğitimdeki gelişmeler", "özel gereksinimi olan çocukların aileleri" ve "aile eğitimi ve rehberliği" konularında bilgi düzeylerini artırmayı ve derste edindikleri bilgileri pekiştirmeyi amaçladığı belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title