Haberler

Özel Ufuk'tan Çanakkale Gecesi

Abone Ol

Kula ilçesinde, Özel Ufuk Koleji tarafından Çanakkale şehitlerini anma gecesi düzenledi.

Kula ilçesinde, Özel Ufuk Koleji tarafından Çanakkale şehitlerini anma gecesi düzenledi.

Düzenlenen gecede öğrencilerden oluşan Askerler gelen konukları kapıda karşıladı. İlk olarak Çanakkale savaşı anısına gelen misafirlere çorba ikram edildi.

Program daha sonra saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. İlk olarak öğrencilerden oluşan grup Çanakkale savaşını canlandırdı. Özel Ufuk Koleji konferans salonunda yapılan anma programında konuşan Özel Ufuk Koleji Müdürü Sosyal Tokuç, maksatlarının Çanakkale ruhunu gelecek nesillere aşılamak, Çanakkale'yi ve o ruhu yeniden yaşatmak olduğunu söyledi.

Programa konuşmacı olarak katılan tarihçi yazar Hasan Hüseyin Maltepe ise, Çanakkale Savaşlarına gidenlerin kimisinin yıllar sonra döndüğünü, çoğununsa geri gelemediğini anlattı. Baba ve koca hasreti çekenlerin dramını gözyaşları ile anlatan Maltepe, davetlilere de duygulu anlar yaşattı.

Çanakkale şehitlerini anma gecesine Kula Belediye başkanı Selim Aşkın, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erkan Enginar, Mal Müdürü Bülent Oğraş, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Hüseyin Maltepe Çanakkale Kula Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title