Haberler

Pamukkale Kaymakamı, Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı

Güncelleme:
Abone Ol

Pamukkale kaymakamı Erdoğan Beypınar, Bursa'nın Yenişehir ilçesinden belediye başkan aday adayı oldu.

Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Bursa'nın Yenişehir ilçesinden belediye başkan aday adayı oldu.

Yenişehir AK Parti İlçe Başkanı Nazif Tuna'ya adaylık dosyasını teslim eden Beypınar'a çevresi de destek verdi. Tuna, seçimlerin demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu belirterek, "Bugün beşinci aday adayımızın baş vurusunu alıyoruz. Bu bizi mutlu ediyor. Bu gün devletimize kaymakam olarak hizmet etmiş bir arkadaşımızın müracaatını aldık. Kendisine partimizi tercih ettiği için teşekkür ediyorum" dedi.

Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar da, 47 yıl aradan sonra ilçesine siyasetle dönmenin nasip olduğunu belirterek, "18 yaşıma kadar ilçemde bulundum. Daha sonra tahsil ve vazifem sebebiyle ilçemden ayrı kaldım. Burada güzel dostlarım var. Onlarla irtibatımı hiç kesmedim. Ülkemin değişik bölgelerinde kaymakamlık yaptım. Şimdi de ilçeme hizmet etmek için belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Yenişehir'de birlik beraberliği sağlamak, çıtayı yükseltmek için bugünden itibaren yarışta biz de varız diyoruz. İnşallah nasip olursa ilçemize hizmet etmek için çalışacağım" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan BEYPINAR Yenişehir Pamukkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title