Haberler

Pazarda Kavga

Abone Ol

Antalya'da İki Esnaf Arasında İşyerinin Önüne Malzeme Koyma Nedeniyle Başlayan Silahlı, Bıçaklı, Sopalı Kavgada, Şans Eseri Ölen ya da Yaralanan Olmadı.

Antalya'da iki esnaf arasında işyerinin önüne malzeme koyma nedeniyle başlayan silahlı, bıçaklı, sopalı kavgada, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Olayda 2 işyeri ile 1 evin penceresine mermi isabet ederken, kavgaya karışanlar polis gelmeden kaçtı.Olay bugün sabah saatlerinde Yüksekalan Mahallesi'nde bulunan Salı Pazarı'nın kurulduğu sokakta meydana geldi. İddiaya göre esnaf Zafer Akçay, işyerinin önüne malzeme koyan dükkan komşusu Murat Altıngeyik ile tartıştı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Murat Altıngeyik ağabeyi Mehmet'i arayarak, yardım istedi. Mehmet Altıngeyik halk pazarı kurulan sokağa gelir gelmez yanındaki tabancasını çıkarıp sağa sola rastgele ateş etmeye başladı. Önce Zafer Akçay'ın işyerini kurşunladı, birkaç kez de havaya ateş etti. Mermilerden biri sokakta bulunan bir dairenin penceresine, bir diğeri de çiçekçi dükkanına isabet etti. Sopalar ve bıçakların da kullanıldığı olayda taraflar polis gelmeden pazar içerisine kaçarak, izlerini kaybettirdi.

Murat Altıngeyik'in işyerinde çok sayıda kaçak sigara ele geçiren polis, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Dehşet anlarını yaşayan mahalle sakinleri ise şehir magandalarının bir an önce yakalanmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title