Haberler

Pazarlar Belediyesi Çalışanlarına İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Abone Ol

Pazarlar Belediyesinde görev yapan 16 işçi iş sağlığı ve güvenliği konusunda verilen eğitimi başarıyla tamamlayıp sertifikalarını aldı.

Pazarlar Belediyesinde görev yapan 16 işçi iş sağlığı ve güvenliği konusunda verilen eğitimi başarıyla tamamlayıp sertifikalarını aldı.

Pazarlar Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen törene, Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Fen İşleri Müdürü Hasan Uçan ve İş Sağlığı İş Güvenliği eğitimini başarı ile tamamlayan işçiler katıldı. Tören'de konuşma yapan Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, "İşçilerimizin sağlığı bizim için önemlidir. İşçilerimizin güvenliği için bize düşen görevleri bizler yerine getireceğiz. İşçilerimizde çalışırken daha dikkatli olmaları ve kurallara uyması gerekir. Biz İlçemiz halkına hizmet etmek için bu yola çıktık ve hizmet etmeye devam edeceğiz. İlçemiz halkına hizmet ederken bizim en büyük yardımcımız çalışanlarımızdır. Bunun için çalışanlarımızın sağlığı bizim için önemlidir" dedi.

Konuşmaların ardından Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, 16 işçi iş sağlığı ve iş güvenliği sertifika verdi. (MB-MET-Y) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cavit Erdoğan Hasan Uçan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title