Haberler

Pazarspor'da Hedef Galibiyet

Abone Ol

Teknik Direktör Çelik: "İskenderun Demir Çelikspor karşısında sahaya 3 puan parolasıyla çıkacağız"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında İskenderun Demir Çelikspor ile karşılaşacak Pazarspor'un teknik direktörü Hasan Çelik, sahaya 3 puan parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

Çelik, Alanyaspor ve Bozüyükspor karşılaşmalarını kayıpsız geçtiklerini belirterek, "Alınan 6 puandan çok mutluyuz. Tüm sporcu kardeşlerimi kutluyorum. Pazar günü sahamızda daha da önemli olan İskenderun Demir Çelikspor maçına çıkacağız" dedi.

Futbolcularının, pazar günü sahada ellerinden geleni yapacağını ifade eden Çelik, "İskenderun Demir Çelikspor karşısında sahaya 3 puan parolasıyla çıkacağız ama futbol kuralları gereği de yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Kazanmak için oynayacağız ve inşallah bu hafta da kazanacağız" diye konuştu.

Taraftarların bu önemli karşılaşmada takımlarını desteklemelerini isteyen Çelik, "İyi bir takım olduk. Futbolcu arkadaşlarımız iyi oynamaya başladı. Bu takımı iyi yerlere getirmek için taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. 90 dakika boyunca verecekleri destekle maçı kazanmamıza katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Feyyaz dışında eksiğimiz yok" dedi. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

İskenderun Demir Çelikspor Hasan Çelik Pazarspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title