Haberler

Pir Sultan Abdal Derneği Üyeleri CHP'yi Ziyaret Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Pir Sultan Abdal Derneği üyeleri, CHP Marmaris İlçe teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu.

Pir Sultan Abdal Derneği üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Marmaris İlçe teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu.

Marmaris Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Başkanı Kasım Çağlı ve yönetim kurulu üyeleri CHP Marmaris İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. CHP İlçe binasında İlçe Başkanı Candan Yürekli ile bir araya gelen dernek üyeleri yerel seçimlerde CHP'ye destek sözü verdiler.

Ziyarette bir konuşma yapan Marmaris Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Başkanı Kasım Çağlı, "hayatın her alanında CHP var. Seçim sürecinde üzerimize düşen her şeyi dernekteki üye arkadaşlarımızla birlikte yapacağız. Ali Acar'a da bu süreç içerisinde başarılar diliyoruz" dedi.

Çağlı, Beldibi'ndeki Pir Sultan Abdal Kültür Evi'nin önemli bir eksikliği kapattığını ifade etti. Çağlı, "Beldibi Belediyesi gerekeni yaptı. Beldibi Pir Sultan Abdal Kültür Evi olarak mecliste onaylandı ve oy birliğiyle geçti. Belediye başkanımıza ve belediye meclis üyelerine de teşekkür ediyorum. Marmaris'te bir eksiklikti bu ve giderdikleri için mutluyuz. Bina bize tahsis edilmedi sadece isim verildi. Orası zaten ormandan kiralık bir yer. Bütün topluma açık bir yer. Biz de bundan sonra oranın eksikliklerini tamamlayıp İdris İspirli'yle görüştükten sonra açılışını yapacağız. Kültür evi olarak bir takım faaliyetler yapacağız bunlar arasında cem, saz ve semah da yer alacaktır" diye konuştu.

CHP İlçe Başkanı Candan Yürekli seçim sürecinde dernek üyelerinden destek beklediklerini ifade ederek," Önümüzde bir seçim süreci var. Bu seçim sürecinde bütün derneklerden, sivil toplum örgütlerinden, halkımızdan beklediğimiz gibi Pir Sultan Abdal Derneği'nin desteğini de bekliyoruz. Amacımız ve hedefimiz bu memleketi daha yaşanılabilir bir yer haline getirebilmektir. Kazanacağımız aşikardır. Birlikte olduktan sonra, beraber mücadele ettikten sonra, hedefiniz ve amacınız doğruysa oraya ulaşmamak söz konusu olamaz. Mutlaka o hedefe ulaşılacaktır. El birliğiyle hedefe gideceğimize inanıyorum" dedi.

Ülke genelinde Cem Evi açılması konusunda parti olarak bütün çabayı gösterdiklerini belirten Yürekli, "Cem Evi'nin açılışıyla ilgili genel olarak prosedürler tamamlandı. Birçok yerde ancak hukuksal mücadeleler devam ediyor. Yargıya taşınmış kısımlar var. Partimizde de bu konuyla ilgili komisyon var. Bu komisyonla da bu konuyu konuştuk irdeledik. Hukuksal alt yapının tamamlanmasıyla birlikte bizde elimizden geleni yapacağız. Belediye başkanımızın da bu konuda gerekeni yapacağı sözü var" dedi.

"GÖNÜL BAĞIMIZ VAR"

Yürekli, konuşmasını şöyle tamamladı: "CHP hepimize ait bir partidir. O yüzden kendi evinize ziyarete gelmiş oldunuz. Biz de Pir Sultan Abdal Derneği'ni ziyaret ettiğimizde aynı duygularla ziyaret etmiştik. Birçok olayda ve konuda birlikte hareket ederek ülkemizin çıkarları ve yararları konusunda ortak noktalarda kesiştik. Bu süreçte birçok konuda birbirimize destek olduk. Birçok eylem ve söylemde hep bir araya geldik. Bu da gönül bağımızın varlığını ispatlayan şeylerdir." - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Pir Sultan Abdal Marmaris Beldibi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title