Haberler

Potada Maçın Ardından

Abone Ol

Türk Telekom Başantrönörü Erdoğan: "Bugün bu maçın kaybından daha önemlisi, Polat Kaya'nın sakatlığı oldu.

Türk Telekom Başantrönürü Ertuğrul Erdoğan, Polat Kaya'nın sakatlanmasının kendilerini mağlubiyetten daha fazla üzdüğünü belirterek, "Bugün bu maçın kaybından daha önemlisi, Polat Kaya'nın sakatlığı oldu. Belki de sezonu kapattı" dedi.

Maçtan sonra basın toplantısında, Pınar Karşıyaka'yı galibiyetinden dolayı tebrik eden Erdoğan, karşılaşmada rakiplerine direnç gösteremediklerini söyledi.

"Rakibimiz oyunu domine etti" diyen Erdoğan, "Bugün anlam veremediğim bir konsantrasyon kaybı yaşadık. Ama bu maçın kaybından daha önemlisi, Polat Kaya'nın sakatlığı oldu. Belki de sezonu kapattı. Çok önemli bir oyuncuyu kaybettik" ifadelerini kullandı.

Pınar Karşıyaka Başantrönürü Ufuk Sarıca ise kendilerinden daha güçlü olan bir takımı rahat yendiklerini anlatan, "Özellikle ilk 3 periyotta sahada etkileyici bir oyun sergiledik. Son periyotta açılan farkın verdiği rahatlıkla oynadık. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı, oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Pınar Karşıyaka Türk Telekom Polat Kaya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title