Haberler

Rakip Siyasetçileri Ramazan Sohbeti Bir Araya Getirdi

Abone Ol

AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Cumhuriyet Halk Parti Bolu Milletvekili Tanju Özcan siyasi arenada çekişmeleri Ramazan ayında bir kenara bıraktılar.

AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Cumhuriyet Halk Parti Bolu Milletvekili Tanju Özcan siyasi arenada çekişmeleri Ramazan ayında bir kenara bıraktılar. İki siyasi çay içerek Türkiye gündeminin değerlendirdiler.

Karaçayır Parkı'nda hizmet veren Su Kafe'de gazetecilerle sohbet eden CHP Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın masaya geldiğini görünce gülmeye başladı. Samimi bir şekilde tokalaşan ikili gazetecilerle birlikte uzun süre sohbet ettiler. Karşılıklı atışmaların yerini hoşgörü ve Bolu'nun sorunları alırken Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, Tanju Özcan'a zaman zaman üstü kapalı laf soktu. Kızılay Başkanı Hüseyin İka, AK Parti Eski İl Başkanı Mehmet Emin Güz ve Belediye Meclis Üyesi Kazım Konak'ın da dahil olduğu sohbet gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaaddin Yılmaz Tanju Özcan Ak Parti Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title