Haberler

Rektör Alkan'dan Başkan Uzunkaya'ya Ziyaret

Abone Ol

Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Metin Reha Alkan, Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya'yı makamında ziyaret etti.

Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Reha Alkan, Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya'yı makamında ziyaret etti.

Alkan ziyaret esnasında, "Başkanımız sağ olsun Sungurlu'ya yakışır hizmetler gerçekleştiriyor. Eğitime göstermiş olduğu önemi ise görmemezlikten gelmek mümkün değil. Sosyal medyadan çalışmaları takip etme fırsatımız oluyor. Sayın Başkanı ve ekibini hizmetlerinden dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Çorum Hitit Üniversitesi Dr. Reha Metin Alkan gibi bir Eğitim gönüllüsünü ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya ise, "Sayın Rektör bey lütfedip ziyarette bulundular, kendilerine nazik düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahaddin Uzunkaya Hitit Üniversitesi Reha Metin Alkan Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title