Haberler

Rektör Gökbel, İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

Abone Ol

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof.Dr.Hakkı Gökbel, ilçelerde bulunan üniversiteye bağlı birimleri inceleme ziyaretlerini sürdürüyor.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, ilçelerde bulunan üniversiteye bağlı birimleri inceleme ziyaretlerini sürdürüyor.

SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, kendisine eşlik eden Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Durmuş'un ilk durağı Ilgın Meslek Yüksekokulu (MYO) oldu. Okul binası önünde Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral ve Okul Müdürü Prof. Dr. Salih Aydoğan tarafından karşılanan Rektör Gökbel ve Bozkurt, burada önce öğretim elemanları ile bir araya geldi. Ilgın MYO binasının yanında yapımı süren Kredi Yurtlar Kurumu'na ait 300 kişilik kız ve erkek öğrenci yurtları hakkında da bilgi alan Rektör Gökbel, daha sonra öğrencilerin sorunlarını dinledi. Öğrencilerin tüm sorularına yanıt veren Gökbel, ilçelerdeki meslek yüksekokullarından gelen talep doğrultusunda buralarda sosyal etkinlik sayısının artırılması yönelik çözüm arayışı içinde olduklarını, ancak bu noktada en önemli görevin yine öğrencilere düştüğünü söyledi. Rektör Gökbel, Ilgın MYO öğrencileri tarafından yapılan 6 vitesli ve saatte 80 kilometreye kadar hız yapabilen otomobil prototipiyle inceledi.

Doğanhisar MYO'nda Belediye Başkanı Salih Öztoklu, Okul Müdürü Prof. Dr. Kenan Peker ve Doğanhisar Yükseköğrenim Derneği temsilcileri tarafından karşılanan Rektör Gökbel, burada öğretim elemanları ve öğrencilerle ayrı ayrı gerçekleştirdiği toplantıların ardından okul binasında incelemelerde bulundu. Rektör Gökbel, okulun eksikliklerinin giderilmesi yönünde imkanlar ölçüsünde destek vereceklerini kaydetti.

Rektör Gökbel'in son durağı ise Beyşehir'in Huğlu Beldesi oldu. Huğlu MYO'nda Belediye Başkanı Fehmi Tekin ve Okul Müdürü Ahmet Küçükçelik ile toplantı yapan Prof. Dr. Gökbel, meslek yüksekokulunun beldeye daha fazla katkı sağlaması için gerekli tüm çalışmaları yapacaklarını, ancak bu noktada gerek belediyeden gerekse belde halkından daha fazla destek beklediklerini ifade etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Üniversitesi Hakkı Gökbel Ilgın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title