Haberler

Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Abone Ol

Milli Eğitim ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen “Geleceğin Gözüyle Güvenilir Gıda” isimli resim yarışmasında Erzurum’da dereceye giren 3 öğrenciye düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Milli Eğitim ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen "Geleceğin Gözüyle Güvenilir Gıda" isimli resim yarışmasında Erzurum'da dereceye giren 3 öğrenciye düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Milli Eğitim ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca düzenlenen "Geleceğin Gözüyle Güvenilir Gıda" adlı resim yarışmasında ödül almaya hak kazanan Gülnur Yılmaz, Begün Filiz Öz, Zehra Berikan Uzun isimli öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge tarafından ödülleri verildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Bilge Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title