Haberler

Ressamlar Birgi'de Tarihi Evlerin Resmini Çizdi

Abone Ol

Güzelbahçe Belediyesi'nin, barış, dostluk, ve sevgi parolası ile gerçekleştirdiği proje kapsamında resim çalışmalarının yanında ayrıca bazı tarihi mekanlarda gezi etkinliklerini de bir arada gerçekleştirirlerken, Kosova, Kazakistan, Bulgaristan,...

Güzelbahçe Belediyesi'nin, barış, dostluk, ve sevgi parolası ile gerçekleştirdiği proje kapsamında resim çalışmalarının yanında ayrıca bazı tarihi mekanlarda gezi etkinliklerini de bir arada gerçekleştirirlerken, Kosova, Kazakistan, Bulgaristan, Rusya gibi bazı dış ülkelerden gelen ressamlar, Belediye Başkanı M.Cumhur Şener ile bir araya geldiler.

Tarihi beldelerinin her yönüyle sakin şehir ve güvenli bir belde olma konumunu sağladıklarını belirten Birgi Belediye Başkanı Şener "Beldemizde bir çok tarihi yapılarının yanı sıra doğa güzelliği ve geniş kapsamlı şekilde incir üretimi yapılan bir yerdir. Bizlerde yöremizin bu incirinin tanıtılması konusunda festivaller gerçekleştirerek bölgemizin incirinin daha farklı bir şekilde tanıtılmasını sağlamaktayız. Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz Birgi incir festivalinde sizleri de aramızda görmek bizleri bir hayli mutlu eder." dedi.

Beldede yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi odağı olan tren görünümlü traktörlü gezi aracıyla dünya ressamlarına jest yapan Başkan Şener dünya ressamları tarafından büyük takdir aldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bulgaristan Güzelbahçe Kazakistan Kosova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title