Haberler

RTÜK, şikayet edilen 2 dizi için harekete geçti

Güncelleme:
Abone Ol

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, toplumun tepkisini çeken ve sık sık şikayet edilen dizilerle ilgili açıklama yaptı. Son dönemde özellikle Kızılcık Şerbeti ve Kızıl Goncalar dizileri seyirciden çokça tepki almıştı. Şahin, denetimlerin tiitzlikle yapıldığını ve gerekli müeyyidelerin uygulanacağını duyurdu.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, hem çok izlenen hem de çokça şikayet edilen yapımlar olan dizi filmlerin yayıncılık ilkelerini ihlal ettikleri durumlarda toplumsal refleksleri de beraberinde getirmekte olduğunu kaydetti.

"YASA İHLALİ YAPAN YAYINLAR VARSA..."

Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: "Yeni bir yayın döneminin başlangıcında vatandaşlarımızın çokça rahatsız olduğu yapımlarla alakalı izleme uzmanlarımız teyakkuzdadır. Bu minvalde toplumumuzda tepkiyle karşılanan, milli güvenliğimizi ihlal ettiği iddia edilen dizilerle ilgili takibimiz aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Gerekli incelemelerden sonra yasa ihlali yapan yapımlar varsa gerekli müeyyideler uygulanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ebubekir Şahin Kızıl Goncalar Kültür Sanat Politika Kültür Hukuk Yerel Medya Dizi Kültür Hukuk Medya Yerel Kültür Sanat Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Vatansever:

Fox derhal kapatılsın amerikan menşeli bir kanal

Yanıtla3616
GAGS:

tek kanal olsun ahaber, mehteri kökleyin 7/24 ohh miss.. ulan 22 yıldır tvde herhangi bir ulusal kanal izlemiyorum sizin yüzünüzden.. kendiniz isteyip, kendiniz üretip, kendiniz karşı çıkıp, kendiniz ceza veriyorsunuz..

12
ayhan kaya:

adında belli tilki bunlar tilki ulkeye sinsice operasyon yapıyorlar.

10
Yakup SGZ:

Biraz geç kaldı çoğu diziler bitti bile Ülkede ne ahlak kaldı nede maneviyat yazıklar olsun

Yanıtla1531
Dvran 25:

tüm diziler kırmızı nokta olmuş yenimi kafa bastı

Yanıtla732
Ümit Özdemir:

Şikayet olmasa kılı kıpırdamaxacak öyle mi? O zaman ne işe yarar RTÜK?

Yanıtla628
Ser_hat:

Atv dekiler normal mi de...

Yanıtla123
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title