Haberler

Saadet Partisi Adayı Sadık Kar, Seçimler İçin Destek İstedi

Güncelleme:
Abone Ol

SP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Sadık Kar, Karaelmas Gazeteciler Derneğindeki açıklamasında "Geçmişimizde yaptıklarımızla destek bekliyoruz." dedi.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Sadık Kar, Karaelmas Gazeteciler Derneği'ndeki açıklamasında, "Geçmişimizde yaptıklarımızla destek bekliyoruz. Zonguldak'ı farklı yarınlara halkımızla beraber taşıyacağız" diye konuştu.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Sadık Kar, beraberinde Saadet Partisi Zonguldak İl Başkan Vekili Musa Yüce ve partili yöneticiler ile birlikte, Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti. Saadet Partisi heyetini Dernek Başkanı Osman Sav ve dernek yönetimi karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osman Sav, "Başkanım öncelikle tebrik ederim. Zonguldak zor bir şehirdir. Böyle zor bir göreve talip oldunuz. Sizin nazarınızda bütün adayları da tebrik ediyorum. İnşallah Zonguldak bu yarıştan hayırlı bir sonuçla çıkar. Zonguldak çok daha layık olduğu hizmetleri alır diye düşünüyorum" diye konuştu.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Sadık Kar, "Seçim arifesinde insanlar yarışa girdikleri zaman sıkıntılı durumlar oluyor. Bunu hiçbir zaman istemiyoruz. Zonguldak için hizmet için ortaya çıktık. Kim daha iyi hizmet edeceğine inandırırsa Zonguldak onunla beraber yürüyecektir. Biz bu konuda şu partinin bu partinin kötülüğü var diye hiçbir zaman ortaya çıkmadık. Biz bu yarışı yaparken kendimizi göstermeye çalıştık. Kendimizi anlatmaya çalıştık. Zonguldak'ta hiç iktidara gelmeyen bir teşkilatız. Yalnız kendimizi anlatırken teşkilat olarak Saadet Partisi 50 yıl boyunca bu güne kadar başa geldiğinde yaptığı icraatları anlatmaya çalışıyoruz. Biz 50 yıldan bu yana yaptığımız icraatları burada da başa gelirsek yapacağımızı anlatıyoruz. Bu güne kadar merkezi hükumetlerde kendimizi gösterdik. Zonguldak'ta da ne yapacağımızı onu referans göstererek söylüyoruz. Bu güne kadar almış olduğumuz belediyelerde neler yaptığımızı gösterdik. Zonguldak'ta da aynı hedefe beraber ortak olacağımızı söylüyoruz. Biz kendimizi ve geçmişimizi anlatıyoruz. Ama şunu da görüyoruz kamuoyundan Zonguldak'ta oy isteyen iktidara gelmiş olan partiler bu güne kadar belki 50 belki 100 tane projelerini insanların beğenisine sundular. Seçim arifesinde beğenisine sundukları bu projeleri seçim kazandıktan sonra hayata geçirmediler. Zonguldak'ın en az 25 senelik geçmişine, hizmet namına bir çivi çakılmış değil. Tabii ki çukur açıldıysa üstüne yama yapılmıştır. Asfalt yapılmıştır. Problemlere kalıcı çözüm üretilmiş değil. Bizim geçmişten bu güne yapmış olduğum icra atlarımız, bu icraatsız lığın yanında hep başarılı ve müthiş icraatlar olarak lanse edildi. Bu icraatlar için kolu sıvayıp çözüm için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Almış olduğumuz belediyelerde hep o şehirler hep yaşanabilir oldu. Temiz kentler haline geldi. 19 gün sonra seçime gideceğiz. Ondan sonra Zonguldak'ı farklı yarınlara halkımızla beraber taşıyacağız. Kavga istemiyoruz. Herkes kendi yapacağını söyler. Herkes geçmişinde yaptığıyla gelecek için destek ister. Biz geçmişimizde yaptıklarımızla destek bekliyoruz. Yapacağımıza inancımız sonsuz. Hep birlikte inşallah başaracağız" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Musa Yüce Sadık Kar Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title