Haberler

Saadet Partisi'nden Cin'e Tebrik Ziyareti

Abone Ol

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Saadet Partisi İlçe Başkanı Yasin Kurt ve beraberindekiler, Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin’i makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Saadet Partisi İlçe Başkanı Yasin Kurt ve beraberindekiler, Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin'i makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Saadet Partisi Viranşehir ilçe yönetimi yerel seçimlerin ardından Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin'i makamında ziyaret ederek tebrik etti. Saadet Partisi İlçe Başkanı Yasin Kurt ve ilçe yöneticileri, Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin'e başarı dileklerinde bulundu. Kurt, "Biz sizin yanınızdayız. Çalışmalarınıza güveniyoruz. Dileriz tüm halkımız için hayırlı olur" diye konuştu.

Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin ise yaptığı konuşmada, "Halkımız bana bu görevi verdi. Sonuna kadar onlar için hizmet edeceğim. Ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum" dedi.

Yapılan görüşmenin sonunda Saadet Partililer içinde Kur'andan ayetler bulunan bir tabloyu Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin'e hediye verdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emrullah Cin Yasin Kurt Viranşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title