Haberler

Saadet Partisi'nden Seçim Değerlendirmesi

Abone Ol

Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkan Vekili Musa Yüce, seçimi kazanan tüm belediye başkanlarını tebrik etti.

Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkan Vekili Musa Yüce, seçimi kazanan tüm belediye başkanlarını tebrik etti.

30 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Yüce, "30 Mart Mahalli İdareler Seçim sonuçlarının şehrimize, ülkemize, milletimiz ve bütün insanlığa huzur, barış ve saadet getirmesi temenni ediyoruz. Hangi partiden olursa olsun kazanan bütün belediye başkanlarımızı tebrik ediyoruz. Kendilerine hayırlı çalışmalarında başarılar diliyoruz. Ayrıca bu demokrasi yarışında başta siyasi partiler olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yine bu seçim çalışmaları esnasında bilerek ve bilmeyerek yaptığımız veya sıkıntı verdiğimiz hal ve davranışlar için de bütün vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. ve hemen bütün şartların aleyhimize kullanıldığı böyle bir seçimde canla başla çalışan, her seçim bölgesinde en büyük çalışmaları yapan, seçimin gerçek kazananı bütün Saadet kadrolarımıza tebrik ve teşekkürlerimizi arz ediyoruz." dedi.

Zonguldak'ın kendi tercihini yaptığını ve SP olarak bu günden sonra seçilmiş olan yönetimin takipçisi olacaklarını belirten Yüce, "Yaptıkları hayırlı hizmetlerde kendilerine destek vereceğimizi, yanlış ve eksik işlerinde ise karşılarında olacağımızı belirterek bir kere daha bu seçimlerin şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz." şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Musa Yüce Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title