Haberler

Saadet Partisi'nden Zgc'ye "Bayram" Ziyareti

Abone Ol

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve yönetim kurulu üyeleri, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve yönetim kurulu üyeleri, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulundu.

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gecikmeli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten İl Başkanı Sadık Kar, "Bu vakte kaldığımız için öncelikle özür diliyorum. 24 Temmuz Basın Bayramını kutlamak istiyoruz. Sizlerin de çalışmalarında daha güzel yerlerde, daha güzel ortamda, sosyal haklarınızın da verildiği bir ortamda çalışmalarınızı diliyorum. Gerçekten basın camiasının ağır işçilerden olduğu görüşü bulunuyor. İyileştirilmeler yapıldı ama bu iyileştirilmeler yeterli değil" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ZGC Genel Başkanı Derya Akbıyık ise "Basından sansürün kaldırılışını arkadaşlarımızla kutladık. Sizlere de ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyoruz. Ama ne yazık ki Zonguldak'taki kamu kurumları ve özel sektörler Zonguldak basınını yazılı mesajla kutlamakla yetiniyor. Basın hakikaten 4. Kuvvetse ve kamu görevi yapıyorsa, atanmışlarımız ve seçilmişlerimiz, yetkililer ve ilgililerin o günün anlamına göre bize gerekli değeri vermelerini istiyoruz" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Sadık Kar Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title