Haberler

Saadet Partisi Zonguldak İçin Harekete Geçti

Abone Ol

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Sadık Kar, halk pazarı esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Sadık Kar, halk pazarı esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi. Kar, 30 Mart 2014 yerel seçimleri için de destek istedi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için harekete geçen Saadet Partisi, Zonguldak'ta adayını İl Başkanı Sadık Kar olarak gösterdi. Görevinden istifa ederek Belediye Başkanlığı'na adaylığını koyan Kar, Zonguldak'a hizmet etmek için yola çıktıklarını ifade etti.

Milli Görüş parolasıyla Zonguldak'a hizmet edeceklerini ifade eden Kar, beraberindeki partili yöneticiler ile birlikte Terakki Mahallesi'ndeki halk pazarında esnafları ziyaret etti. Tek tek bütün esnaflarla görüşen Kar, halk pazarında yaşanan sıkıntıları da dile getirerek şöyle dedi:

"Pazar esnafı ile karşılaştık. Herkesle el sıkışmaya çalışıyoruz. Esnafın durumu gerçekten içler acısı, çok zor ve ilkel şartlarda hizmet etmeye çalışıyorlar. Ürünlerini satmaya çalışıyorlar. Sırf esnafın değil alışveriş yapan insanların da durumu kötü. Bu ortamda alışveriş yapmaya çalışıyorlar. Fakat görüştüğümüz herkeste bir ümit var. İnşallah 30 Mart'tan itibaren iktidara geleceğimizi görüyoruz. O güler yüzü milletimizden aldık. Bu inşallah önümüzdeki günlerde daha da kendini kamuoyunda gösterecek. Görüştüğümüz hiç kimse haksızlığımızı veya hizmet edemeyeceğimizi söylemiyor. Herkes bu konuda hem fikir. İnşallah 31 Mart bizim için mührü aldığımız, başkanlık makamına geldiğimiz gündür. Şu anda herkesi biz kucaklıyoruz. Herkes de o cevabı bize veriyor." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sadık Kar Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title