Haberler

Şahinbey Belediye Futbol Takımına Baklava Dopingi

Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Yönetim Kurulu üyesi Sedat Akyazıcı, teknik ekip ve oyunculara baklava ikramında bulundu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Yönetim Kurulu üyesi Sedat Akyazıcı, teknik ekip ve oyunculara baklava ikramında bulundu.

Bal ligi Şahinbey Belediye Gençlik ve spor futbolcularının moralleri tavan yaptı.Teknik Direktör Hasan Hüseyin Yapıcı yönetiminde çalışan kırmızı-mavililere kulüp yönetim kurulu üyesi Sedat Akyazıcı, Şehitkamil Belediye Spor ile oynayacak Gaziantep derbisi öncesi moral verdi. Şahinbey Belediye tesislerinde yapılan antrenman sonrası teknik ekip ve oyunculara baklava ikramında bulunan kulüp yönetim kurulu üyesi Sedat Akyazıcı, "Takımımız son haftalarda iyi bir yükseliş gösterdi. Elde edilen istikrarlı ve galibiyet serisi ile ligde rahat bir konumdayız. Bu başarıda emeği geçen teknik ekip ve oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Dualarımız sizinle başarınız daim olsun" dedi.

Şahinbey Belediyespor'un pazar günü Şehitkamil Stadı'nda Şehitkamil Belediyespor ile karşılaşacağını hatırlatan Akyazıcı, "Oyuncularımız Gaziantep derbisine hazırlanıyor. Rakibimiz kötü gidişata son vermek, bizde yakaladığımız iyi gidişi sürdürmek istiyoruz. Onlar saha ve seyirci avantajına sahip ama takımımız daha rahat ve daha iyi oynuyor buda bizim avantajımız. Be tüm sporseverleri maça davet ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Yapıcı Gaziantep Şahinbey Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title