Haberler

Samgaz, "2013 Altın Vana Doğal Gaz Başarı Ödülü" Aldı

Abone Ol

SAMGAZ, "2013 Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödülü"ne layık görüldü.

SAMGAZ, "2013 Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödülü"ne layık görüldü.

Türkiye enerji sektörünün sürekli yayınlarından olan Gas&Power ve Green Power Gazeteleri tarafından; Geleneksel Altın Vana & Altın Voltaj Doğal Gaz ve Elektrik Sektörleri Başarı Ödülleri'nin, bu yıl Trabzon'da organize edilen Gas&Power 2013 IV. Türkiye Enerji Zirvesi kapsamında düzenlenecek "Gala Programı" eşliğinde sahiplerine takdim edileceği; başarı ödülleri ile sektörde yer alan firmaların gerçekleştirdikleri "sosyal sorumluluk projeleri"ndeki faaliyetlerini tüm sektör ve ülke kamuoyu ile paylaşmak ve ödüllendirmek, başarılarının motive ve teşvik edilmelerinin amaçlandığı bildirilerek, sektörde yer alan şirketlerden gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerinin gönderilmesi talep edildi.

SAMGAZ, Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödüllerine, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak, Türkiye'nin geleceği olan öğrencilerimize çevrecilik bilinci aşılamak, doğal gaz enerjisinin hem verimli hem de güvenli olarak kullanımı konusunda öğrencilerimize bu bilinci kazandırmak ve bu bilince ortak etmek hedefi ile hazırladığı ve Samsun'da yer alan okullarda 12 Nisan 2013-01 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirdiği "Çevreci Bir Toplum için Doğal Gazı Seçin" başlıklı sosyal sorumluluk projesi ile katıldı.

Değerlendirme sonucunda, doğal gazın verimli kullanımı, güvenli kullanımı ve acil durumlarda yapılması gerekenler hakkında bilgiler içeren proje "2013 Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödülü" almaya hak kazandı.

Türkiye 4. Enerji Zirvesi kapsamında Gas & Power ve Green Power Gazeteleri tarafından Trabzon'da düzenlenen, verimli ve yenilikçi ürünlerin yanı sıra şirketlerin sosyal sorumluluk alanında yaptıkları faaliyetler de dikkate alınarak verilen doğalgaz ve elektrik piyasaları başarı ödüllerinde, altın vana ödülüne layık görülen SAMGAZ, doğal gaz sektöründeki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

6 Haziran 2013 tarihinde düzenlenen Altın Vana & Altın Voltaj Doğalgaz ve Elektrik Piyasaları Başarı Ödülleri Töreni, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, Türkiye Enerji Zirvesi Sempozyumlar Başkanı Prof. Ümit Doğay Arınç ve EWE Turkey Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Willem Schoeber başta olmak üzere enerji piyasasının önde gelen birçok kurum ve kuruluş temsilcilerine ev sahipliği yaptı.

SAMGAZ adına, Müşteri Hizmetleri Müdürü Esra Göktepe ile İşletme ve Tesisat Müdürü Murat Aras, Trabzon'da düzenlenen gala programına katıldı. EPDK kurul üyesi Zekeriya Gökşenli tarafından takdim edilen ödülü alan Göktepe, "Doğal gaz piyasasında önem arz eden ödüllerden biri olan Altın Vana Doğal Gaz Piyasası Başarı Ödüllü'nü, SAMGAZ olarak, Samsun'a sadece 7 gün 24 saat güvenli, konforlu ve tasarruflu doğal gaz arzı sağladığımız için değil ayrıca gerçekleştirdiğimiz kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile Samsun'a kazandırdığımız katma değerler için de almış olmamız sevindiricidir. Bu ödülün kazanılmasında büyük emeğe sahip SAMGAZ ailesi adına, ödülü almaktan mutluluk ve gurur duyuyorum" dedi.

Esra Göktepe, SAMGAZ'ın doğal gaz sektöründe attığı modern ve yenilikçi adımların devam edeceğini ve Samsun halkı için hayata geçirilen kurumsal sosyal sorumluluk projelerinin diğer şirketler için de örnek olmasını temenni ettiğini belirterek sözlerini tamamladı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Trabzon Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title