Haberler

Samsat Merkez İlkokulu Öğretmenleri Finlandiya'yı Gezdi

Abone Ol

Samsat Merkez İlkokulu'ndan 5 kişilik bir heyet, Avrupa Birliği ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Ulusal Ajans’a bağlı Hayat Boyu Öğrenme (LLP) Comenius /Okul Ortaklıkları Programı kapsamında Finlandiya'yı gezdi.

Samsat Merkez İlkokulu'ndan 5 kişilik bir heyet, Avrupa Birliği ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Ulusal Ajans'a bağlı Hayat Boyu Öğrenme (LLP) Comenius /Okul Ortaklıkları Programı kapsamında Finlandiya'yı gezdi.

Samsat Merkez İlkokulu'nun yürüttüğü Türkçe adı Sağlıklı Bireyler olan "Healthy Citizens" adlı proje toplantısı için Finlandiya'nın Naantali şehrinde yapılan comenius toplantısına katıldılar.

Okul Müdürü Ramazan Günaydın ve öğretmenler Mehmet Karaboğaz, Mustafa Koçoğlu, Şükrü Aydın ve Abidin Tekdal'ın katıldığı gezide dünyanın en iyi eğitim sistemlerinden birini uygulayan Finlandiya'nın eğitim ortamını yerinde görme fırsatı bulduklarını belirten Günaydın, çok yaralı bilgiler edindiklerini ifade etti.

Günaydın, "Tüm öğretmenlerimizi proje kapsamında yurt dışına götürme imkanı bulduk. Oradaki eğitim sistemi ve ortamını yerinde görme fırsatı yakaladık. Bundan dolayı çok mutluyuz. Ayrıca öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin diğer ülkelerin öğretmen ve öğrencileriyle birlikte yaptıkları proje çalışmalarında önemli deneyimler kazanarak, ülkemizi en iyi bir şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Proje, özellikle ülkemiz ve Adıyaman'ın tanıtımına büyük katkı sağladı. Bu tür eğitim kalitesini arttırıcı çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrupa Birliği finlandiya adıyaman samsat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title