Haberler

Samsun Tabip Odası Olağan Genel Kurulu

Abone Ol

Samsun Tabip Odası'nın seçim öncesi olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Samsun Tabip Odası'nın seçim öncesi olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

İl Özel İdaresi Konferans Salonu'nda yapılan genel kurul toplantısında divan oluşturulduktan sonra faaliyet raporları, bütçe ve tahmini bütçe okundu ve ibra edildi. Genel kurulda konuşma yapan Samsun Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mithat Günaydın, "Samsun Tabip Odası seçimleri 2 yılda bir yapılan ve zevkli geçen bir seçim olmaktadır. Hekimliğin kazanması için tüm arkadaşlarımız çalışmaktalar. Hekim haklarını korumak ve savunmak gibi ulvi göreve soyunan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Seçimlerde "Samsun Hekim Platformu" ve "Çağdaş Hekim Grubu" adı altında 2 grup yarışacak. Samsun Hekim Platformu'nun yönetim kurulu listesi Mithat Günaydın, Abdurrahim Yıldırım, Hamdi Yücel, Mehmet Şinasi Gönenç, Mustafa Erdil, Rabia Cerrah Karanfil ve Sadettin Bayçelebi'den oluşuyor.

Çağdaş Hekim Grubu'nun yönetim kurulu listesi ise şöyle: Nilgün Cenez, Dürüye Ilbağa, İlhan Kadri Kahveci, Mehmet Kundak, Mehmet Selim Nural, Işık Özkefeli ve Hüseyin Koray Topgül.

Oda organları seçimi 13 Mayıs 2012 Pazar günü aynı yerde yapılacak. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title