Haberler

Sandıklı'ya Sağlıklı Yaşam Parkı

Abone Ol

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçe Belediyesi Tarafından Kurulan Sağlıklı Yaşam Parkı, 7'den 70'e Her Yaştan İnsanın Yoğun İlgisini Görüyor.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçe Belediyesi tarafından kurulan sağlıklı yaşam parkı, 7'den 70'e her yaştan insanın yoğun ilgisini görüyor.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Özpınar, mahallelere yapılan parkların yanına spor aletleri, açık hava sağlık üniteleri koyduklarını belirtti. Parkların özellikle bayanlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Özpınar, "Burada görüştüğümüz bayanların farklı mahallelerden geldiğini öğrendim. Diğer parklarımızı da olanaklar dahilinde spor aletleriyle donatmayı düşünüyoruz. Sandıklı'da yaşam kalitesini yükseltiyoruz. Halkımıza böyle bir hizmet vermekten mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Sağlıklı yaşam ve kondisyon parkını dolduran vatandaşlar ise, belediyenin bu hizmetinden memnun olduklarını belirterek, "Bizlere spor yapma imkanı sunarak diğer şehirlerde gördüğümüz bu uygulamayı Sandıklı'ya getirten Belediye Başkanı Mustafa Özpınar'a teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

(SY-AT-Y)

25.05.2007 12:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title