Haberler

Şanlıurfa'da Müdür Likoğlu'na Plaket

Güncelleme:
Abone Ol

İnsani Yardım Platformu yöneticileri, çalışmalarında kendilerine destekte bulunan İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu'na plaket verdi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem, Komite Başkanı Mehmet Adil Saraç, Platform Başkan Yardımcısı Yusuf Mert'i makamında kabul etti.

Görüşmede Başkan Gerem, bir yıllık süreçte yaklaşık 60 sivil toplum kuruluşunu bir araya getirdiklerini ve Suriye Halkına destek sağlamak, yanlarında olduklarını göstermek amacıyla Yardım Kampanyası başlattıklarını söyledi.

Başlatılan kampanyaların geri dönüşlerinin memnun edici olduğunu, yurtiçindeki ve sınırın diğer tarafındaki Suriye Halkına 150 tıra yakın yardım malzemelerinin ulaştırıldığını sözlerine ekleyen Gerem, "Bu faaliyetleri yürütürken huzurlu ve güvenli bir ortamın sağlanmasında bize her zaman destek olan Emniyet Müdürü Likoğlu'na ve emniyet teşkilatı mensuplarına teşekkür ederiz" dedi.

Emniyet Müdürü Likoğlu ise "İnsanı Yardım Platformu öncülüğünde, sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve yurdumuzun her yerindeki yardımsever vatandaşlarımızla Suriye halkına yardım etmek için bir araya geldik. Bu çalışmaların herkese örnek olmalıdır. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılan yardımlar sayesinde mağduriyetler giderildi ve bu faaliyetlere katkı sağlamak benim için gurur ve mutluluk verici oldu. Herkes tarafından takdir edilen bu hareketin asıl kahramanları ise İnsanı Yardım Platformu'dur" diye konuştu.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Şanlıurfa Suriye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title