Haberler

Şanlıurfa'de Mısır Alımlarında Sorun Yaşanmayacak

Güncelleme:
Abone Ol

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli, Şanlıurfa'da Mısır alımlarında herhangi bir sorunun yaşanmayacağını söyledi.

Toprak Mahsulleri Ofisi'nin mısır alımlarındaki yaklaşımını eleştirerek sorunun giderilmesini istiyen ŞUTSO Başkanı Ertekin'e Gıda Tarım ve Hayvancılık Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli'den cevap geldi. Şelli, söz konusu şikayetlerin dikkate alındığını ve herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması için gerekenin yapılacağını söyledi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E.Sabri Ertekin, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) ildeki mısır alımlarındaki yaklaşımın yapıcı olmadığını ve çiftçilerin TMO'ya mısır verme prosedüründe işlerini zorlaştırıcı özel uygulamalarda bulunmaması ve özellikle bölgedeki kurutma ve depolama kapasitesinin bir an önce arttırılması hususunda gönderdiği yazının akabinde konuyla ilgileneceklerini ve mısır alımlarında herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağı müjdesini veren Şelli'ye ve Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Erdoğan'a ilgilerinden ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Toprak Mahsulleri Ofisi Ferhat Şelli Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title