Haberler

Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nden Anlamlı Etkinlik

Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Şanlıurfa Gençlik Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli gençler için 'mavi kapak toplama' etkinliği düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Şanlıurfa Gençlik Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli gençler için 'mavi kapak toplama' etkinliği düzenledi.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi ile Özel Rehabilitasyon Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği bu etkinliğe; Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp ile çok sayıda öğrenci velisi ve Gençlik Merkezi üyesi katıldı. Vali Yardımcısı Duman yaptığı konuşmada, "Gençlik Merkezi'nin yaptığı bu etkinlik çok önemli ve anlamlıdır. Kapak toplama kampanyası neticesinde temin edilen tekerlekli sandalyeyi verdiğimiz gencin ve ailesinin sevinci anlatılamaz bir duygudur. Böyle çalışmalarımız her zaman devam edecek ve destekleyeceğiz" dedi.

Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp ise, "Yüreği ve gönülleri engelsiz kardeşlerim, asıl engelliler sizleri görmeyenlerdir" diye konuştu.

Gençlik Merkezi'nin başlatmış olduğu 'mavi kapak toplama' kampanyası neticesinde alınan tekerlekli sandalye, ihtiyaç sahibi engelli gençlere Vali Yardımcısı Duman tarafından hediye edildi. Etkinlik esnasında engellilere çeşitli hediyeler de verildi.

Öte yandan, engelli gençlerin şiir okuduğu ve şarkı söylediği etkinliğe, Gençlik Merkezi halk oyunları ekibi ve Türk Halk Müziği ekibi de ayrı bir renk kattı. Halk oyunları ekibi eşliğinde halaylar çekilirken, Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği Korosu'nun vermiş olduğu konserle etkinlik sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Engelliler Günü Şanlıurfa Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title