Haberler

Santral Operatörlüğü Kursunu Bitiren Görme Engelliler Sertifikalarını Aldı

Abone Ol

Manisa Halk Eğitim Merkezi ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile göreme engellilere yönelik açılan santral operatörlüğü kursu tamamlandı.

Manisa Halk Eğitim Merkezi ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile göreme engellilere yönelik açılan santral operatörlüğü kursu tamamlandı.

Görme engellilerin isithdamına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen santral operatörlüğü kursunu başarıyla tamamlayan 12 kişi, sertifikalarını Altı Nokta Körler Derneği Manisa Şubesinde törenle aldı.

Altınokta Körler Derneği Manisa Şube Başkanı Mehmet Ali Kıvrak, törende yaptığı konuşmada, santral operatörlüğünün, görme engellilerin en iyi yapabilecekleri meslek olduğuna işaret ederek, "Elimizdeki bu belgelerle artık bizimde bir işimiz olacak. Şirketlerin, otellerin ve diğer işletmelerin, bu konuda yardımcı olmalarını istiyorum. Gelen her türlü teklife açığız" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Müşahid Sudan ise Halk Eğitim Merkezi ile birlikte Altınokta Görme Engelliler Derneği Manisa Şubesinde birçok kurs düzenlediklerini belirterek, "Muhasebe, bilgisayar, masörlük, kabartma okuma yazma gibi kursları açtık ve kursiyerler başarıyla bu kursları tamamladılar. Yeterli sınıf mevcudu bulunduğu anda yeni kurslar açmaya hazırız" dedi. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ali Kıvrak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title