Haberler

Metin Arolat'ın son anları! Hayata döndürmek için her şeyi yaptılar ama olmadı

Güncelleme:
Abone Ol

52 yaşındaki şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı'nda sahnede şarkı söylediği sırada fenalaşarak yaşamını yitirdi. Sağlık ekipleri, Arolat'a kalp masajı yapmasına rağmen onu kurtaramadı. Arolat'ın son anları ise saniye saniye kayda alındı.

Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı'nda sahnede şarkı söylediği sırada bir anda fenalaşarak 52 yaşındaki hayatını kaybetti. Metin Arolat'ın kalbinin tekrardan çalıştırılması için sağlık ekipleri tarafından yapılan kalp masajı ise aynı yerde bulunan bir vatandaş tarafından kayda alındı.

KURTARMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPMIŞLAR

Şarkı söylediği esnada fenalaşan Metin Arolat bir anda yere yığıldı. Durumun sağlık ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde yatan Metin Arolat'a dakikalarca kalp mesajı yaptı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Arolat, tüm müdahalelere rağmen 52 yaşında hayatını kaybetti. Metin Arolat'a sağlık ekipleri tarafından yapılan kalp masajı ise aynı yerde bulunan bir vatandaşın kamerasına yansıdı.

Metin Arolat'ın son anları! Hayata döndürmek için her şeyi yaptılar ama olmadı

SAĞIROĞLU: REJİM YAPIYORMUŞ, KALBİ KALDIRAMADI

Ünlü sanatçının vefat haberini alan sanatçı dostu Demet Sağıroğlu hastaneye ilk gelen isimlerin başında geldi. Arolat'ın son anlarını anlatan Demet Sağıroğlu hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada "Çok yakın arkadaşımdı. Çok sevdiğim özel bir kardeşimdi. Yine rejim yapıyormuş. Bizde hep vardır ölüm diyetleri. Herhalde kalbi kaldırmadı. Gülerek gitti. Menajeri öyle söyledi. Çok neşeliymiş. Benim de bugün bir şarkım çıktı, onu paylaşmış. Kaç aydır konuşmuyorduk. Onu paylaşmış hatta DM'den bana komik bir şeyler yazmış" dedi.

Metin Arolat'ın son anları! Hayata döndürmek için her şeyi yaptılar ama olmadı

"SAHNEDE FENALAŞIP SONRA DEVAM ETMİŞ"

Arolat'ın annesinin geçtiğimiz yıllarda yaşamını yitirdiğini söyleyen Sağıroğlu, "Ailesi İzmir'deymiş. İstanbul'da ailesi yok. Birkaç sene önce annesini kaybetmişti. Onun da ağırlığı vardı üstünde. Menajeri ile güle oynaya gelmişler işe. Sahnede bir ara kötü olmuş. Sahneye çıktıktan 20 dakika sonra arka tarafa gitmiş. Orada gömleğini çıkarmış. Sonrasında kolum uyuşuyor falan demiş. Bakmışlar orada, sonra verin gömleğimi iyiyim ben, demiş. Çıkmış sahneye tekrar. Sonrasında sahnede tekrar yere yığılmış. Orada bir hemşire varmış. Hemşire onu yan yatırmış. Hemen ambulans çağırmışlar. Ambulans gelene kadar kalbi durmuş. Ambulansta çalıştırmışlar. Sonra yolda bir daha kalbi durmuş. Çalıştığı yer buraya çok yakındı. Çalıştırmamışlar kalbini. Sevenlerine sabır dilerim. Güzel bir yere gittiğini düşünüyorum, Metin güle güle gitmiş çünkü. Her zamanki güleç yüzü ile. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Metin Arolat'ın son anları! Hayata döndürmek için her şeyi yaptılar ama olmadı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Arolat Yönetmen istanbul Magazin Sağlık Magazin Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Cemal Karatay:

Bir insanın bu halini göstermek büyük bir saygısızlıktır. İnsanın hatırasına bir darbedir. Eminim ki yaşamış olsaydı çok büyük rahatsızlık duyardı bu görüntülerden. Ama tabii ki ne önemi var yeterki insanlar tıklasın.

Yanıtla020
VEFA:

Ne nesiller geldi geçti. Çok da abartıp, mistik beklenti yaratmamak lazım. Doğadan geldik. Doğaya döneceğiz. Ruhu şad olsun!...

Yanıtla63
Kara Murat:

Kimin umurun da bunun ölüp kalması. neden haber oluyor.

Yanıtla21
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title