Haberler

Şehir Tiyatroları Yeni Oyunun Provasına Başladı

Abone Ol

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Turgut Özakman’ın “Fehim Paşa Konağı” adlı oyununu sanatseverlerle buluşturacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Turgut Özakman'ın "Fehim Paşa Konağı" adlı oyununu sanatseverlerle buluşturacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, Şehir Tiyatroları'nın, yeni sezonda yeni bir oyunla izleyici karşısına çıkmaya hazırlandığı belirtildi. Açıklamada ayrıca, "Türk tiyatrosunun en önemli oyun yazarlarından Turgut Özakman'ın 'Fehim Paşa Konağı' adlı oyununun yönetmenliğini, İzmir Devlet Tiyatrosu sanatçısı, oyuncu ve yönetmen Tomris Çetinel üstleniyor. Provaları aralıksız sürdürülen oyun, Osmanlı döneminde paşaların ve meşhur İstanbul kabadayılarının değişen güç dengelerini ve iktidar savaşlarını eğlenceli bir dille anlatıyor" diye belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgut Özakman Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title