Haberler

Şehir Tiyatrosu "Küçük Kara Balık Oyunu'na" Hazırlanıyor

Abone Ol

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, minik izleyicileri için sahneleyeceği yeni çocuk oyununun provalarına başladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, minik izleyicileri için sahneleyeceği yeni çocuk oyununun provalarına başladı.

Kitapları dünyanın birçok diline çevrilen İranlı yazar Samed Behrengi'nin dünyaca ünlü ve bol ödüllü çocuk masalı "Küçük Kara Balık" Şehir Tiyatroları sahnesinde izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sanatçısı Ali Eyidoğan'ın oyunlaştırdığı ve yönettiği oyunda Emre Demirci, Zuhal Lale, Ozan Çolak, Şayan Noyan, Çisem Erdoğan, İlker Alemdar ve Saffet Öztürk rol alıyorlar. Dünyaya meraklı küçük bir balığın özgürlüğe uzanan yolculuğunun anlatıldığı oyun, adalet, eşitlik, özgüven, cesaret ve benzeri kavramları çocuksu bir bakış açısı ile ele alırken, çocukların yanı sıra büyük izleyicilerin de ilgisini çekecek bir anlatım gücüne sahip bulunuyor. Müzikleri yönetmen Ali Eyidoğan'a ait olan oyunun kukla tasarımlarını Adem Dağlar ve Şafak Dağlar gerçekleştiriyor.

Provaları yoğun bir tempo ile sürdürülen ve çocuklar için büyülü bir atmosfer yaratmak amacı ile kukla tiyatrosu ve Black-Light teknikleri kullanılarak sahnelenecek olan "Küçük Kara Balık" Mart ayı sonunda Eskişehirli minik izleyicileri ile buluşacak. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samed Behrengi Emre Demirci Eskişehir Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title